Post by matctaserquiprof on Mar 13, 2022 23:18:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jetpack Joyride ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jetpack Joyride IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира повече ключове ▞▞▞
▞▞▞ Jetpack Joyride 2022 version ▞▞▞
Все още страхотна игра, но принудителните реклами след всяко изпълнение са досадни и ме карат да искам да сложа играта веднага. Поправете нелепите принудителни реклами. Моля те. Дайте ни опция да пропуснем всички тези реклами срещу заплащане или нещо подобно. ВСИЧКО би било подобрение.
Тегли бива♡♥♥♥♥?
Харесвам играта, но има този бъг, който срещнах. Пакетът Back to the Future беше страхотен и оставаха 4 часа, за да го купите. И така, решавам да го взема. Той обаче анулира плащането и нулира. Когато се отвори отново, сделката беше изчезнала! ;( Добра игра иначе обаче...
Spored men igrata ne e tolkova tupa. Edin put kato si q izteglih na tableta mi beshe hacknata ot samosebe si bwz az da pravq нещо имах милиони пари и всичко в списанието ми беше отключено
No si e добра игра
Реклами навсякъде, тази игра беше страхотна. Четох другите ревюта като този и всички отговори на halfbricks са или копи-пейст, или пасивно агресивни към хората, които говорят за падането на halfbrick. За срам Halfbrick
Значи каката се зарибих по тая игра. От 7 дни аз играя и сега съм 80то ниво.. Обаче скоро започва постоянно да крашва. Ужасно ме нервира. Ако някой знае как да се оправи да пише.
Jetpack Joyride آرکیڈ ihg
Любимата ми игра, когато бях по-млад, така че се радвах да я изтегля отново и да видя, че те все още се актуализират с нови събития
Когато изтеглих играта ми пише "файлът не е подписан правилно"
Многоякаистелете
Jetpack Joyride е толкова лудо като пътуване, както звучи. Вие контролирате героя на играта, Бари, докато той открадва един джетпак и си пробива път през
Честно казано наистина се наслаждавам на тази игра, тя е толкова добра, колкото си спомням, че беше, когато играх като дете. Най-голямото ми оплакване са рекламите, които са почти непоносими и отнемат много от удоволствието от играта.
Bullet-powered jetpacks! Giant mechanical! From the makers of Fruit Ninja comes this insane, high flying endless runner that will keep you on the edge of
,ьзшь
Наистина забавно, винаги е приятно да преживееш класиката. Основният проблем за мен е използването на честота на опресняване от 90 hz на Pixel 4XL, което кара играта да работи абсурдно бързо, вероятно поради това, че времето на изпълнение е обвързано с честотата на кадрите. Освен това, страхотно!
тъпа
Jetpack Joyride ארקייד hqq
Бива
Juhhyy
😍😍😍😍
Тази игра е добра, но има някои лоши неща в нея. Като реклами и покупки. Така. много. Шансове за закупуване прави почти невъзможно влизането и насладата на бърза игра. Освен това в най-критичния преглед те буквално рекламират пакет с монети на някой, който не би играл играта поради реклами.
Cinema 14: Thrilling Mystery ایڈونچر agwt
Не е толкова лоша
Добра игра, разсейваща и забавна. Просто мисля, че струваше ТВЪРДЕ МНОГО монети само за още един джетпак...... Като цяло, наистина страхотна игра. 👍🏻
Много забавна и увлекателна игра.
Отвежда ме в старите добри дни. харесвам тази игра
Винаги ми харесва, липсва ми връщането към бъдещата актуализация, не съм толкова фен на звездния път. Стените за заплащане са досадни, както и рекламите. Вярвам, че трябва да има опция за закупуване на който и да е от кожите, с изключение на ловците на призраци и скините за звезден път с монети. Третата притурка трябва да може да бъде отключена на определено ниво, вместо да плаща за нея. Всяка покупка не трябва да казва, че ще премахне реклами, мисля, че трябва да има отделен пакет, където изключва само реклами или да го има само в двойния пакет монети.
Забавно е и всичко, но имам грешка, при която играта замръзва на всеки 2 секунди за 2 секунди. Така че не мога да играя. Моля, поправете го и ще оставя по-добър преглед. Благодаря ти.
Мобилни игри: брой 37
Твърде голям за бричовете ти, половин тухла. Спомням си, когато можеше да спечелиш допълнителни технически места със злато. След актуализацията на p2w те ми отнеха слотове, за които спестих над 200k злато. Сега е като $5 ВСЯКО място. Това е смешно. А рекламите? И почти $10, за да се отървете от тях? Не си струва. Тази игра и това студио се промениха драстично от златните си години. Освен това ежедневната награда на робот сам е разбита завинаги. Колкото и често да питаме, никога не се получава. Сбогом, игра. Ще ви липсва
Смешно е как всичките ми стари данни са изчезнали, включително неща, за които съм платил, като без реклами, двойни монети, реактивни ранци и превозни средства. Какъв е смисълът да плащате отново за каквото и да е, ако играта така или иначе ще бъде преработена, без да архивирате предишни данни.
Възстановяването на акаунта изобщо не работи, просто изтри стария ми акаунт и направи нов над него, това е проблем, който трябва да бъде отстранен за сега. Трябва да запазя играта на 3 вместо 5, докато си върна акаунта.
Върнете се години по-късно и вие, момчета, имате стени за плащане, които заключват третата джаджа? Слушайте, всеки, който реши да прочете рецензиите. Half brick studios падна от мястото си и не направи добра игра от буквално десетилетие. Наистина е тъжно, така че за игрите, които вече са направили, те влагат МНОГО в покупките на приложения. Забавно е да преживееш носталгията, но това е всичко. Съвет от дългогодишен фен към пропадащи студия, не поставяйте стени за заплащане, защото ни прогонвате. Поставете реклами, но ги направете фини.
Яка игрица
... носи модерна игра в аркаден стил, която не отнема огромна инвестиция на време. ... Jetpack Joyride е друг вълнуващ платформер за странично превъртане.
нестава тази игра
Jetpack Joyride Аркаде encc
Свали Jetpack Joyride за Android на Aptoide в момента! Без допълнителни разходи. Потребителска оценка за Jetpack Joyride: 4.19.
тази игра е много занимателна
Имах тази игра, докато растех (а, бях на 5) и да, тя остарява след 26-ия път, когато сте я играли, но каквото и да е, това е забавно. Имам предвид, че има дори някои шеги, леко скрити в играта, а също и на открито. Но това е добра игра за деца като mabe 5-10 за родителите (в зависимост от това как ги отглеждате) и дори тийнейджърите и тийнейджърите могат да играят, по дяволите, дори възрастните могат да играят (ако искате), но това е добра игра, направена не пет но, игра с 3 звезди!... (добре 4 звезди, но по лични причини /:3)