Post by matctaserquiprof on Mar 13, 2022 23:12:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rail Rush ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rail Rush IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj neierobežotu daudzumu kristālu ▞▞▞
▞▞▞ Rail Rush 2022 version ▞▞▞
Šī spēle būtībā tagad ir bezvērtīga. Es nosūtīju atbalsta e-pasta ziņojumu, jo zaudēju visu savu progresu, ieskaitot lietas, PAR ko MAKSĀJU, piemēram, ALL THE HEROES, un viņi man teica, ka vairs neatbalsta šo spēli, jo viņiem ir jāpiešķir resursi jaunākiem nosaukumiem. ja tas tā ir, noņemiet šo nosaukumu no lietotņu veikala un piešķiriet man kādu Play veikala kredītu!
Man loti patik kad man bija 10 gadi es Vinu speleju ilgi man tagat jau ir 30 gadi bet es viņu vel jo projam speleju
Little Singham Arkadspel lmj
Tas ir pārsteidzoši, ka tas ir tik foršs un tik pievilcīgs. Es to novērtēju ar 5 zvaigznītēm, jo tas paver jaunus līmeņus. Viss, kas man nepatīk, ir tas, ka viņi neparāda jūsu mērķi, lai jūs varētu uzvarēt līmeni, bet citādi tā ir forša spēle. iesaku šo spēli visiem
Jauka spēle, bet šī spēle kontrolē tikai rotāciju un 2 pogas kreisajā un labajā pusē šī vadība ir labāka par rotāciju
Norm
Rail Rush Arkaadmängud bwl
lietotnes fons ir tik izklaidējošs, ka dažkārt tas var būt jautri, jo olu akmeņi ir tukši, lai gan mans augums joprojām ir augsts, bet es ceru, ka viņi var uzlabot lietotni, kā arī ātri iegādāties varoni, bet es esmu priecīgs paldies jautrība
Es ienīstu šo spēli viss ir uz naudu un evert charchter ir uz īstu monel, kāda veida ja spēle ir šī, kad es saņēmu 3 olas spēlē, viņiem visiem nebija nekā iekšā metro sērfotājiem ia daudz labāka spēle nekā un tas ir godīgi, netērējiet sevi laiks šai spēlei
Šī spēle rada lielu vilšanos ikreiz, kad mēs atveram rock eggs bez balvas, un ne visas pasaules ir atvērtas😒😒😒
Tas man sniedz ļoti nostalģisku pieredzi, jo 7 gadus iepriekš par to maksāju Nokia viedtālrunī.
Normāls
Rail Rush Arkaadmängud bwl
labas un interesantas spēles bērniem
Izšķērdēta spēle..Bekaar..Laika tērēšana..Datu izšķērdēšana..Bakwaas vizuālā un grafika..Neinstalējiet..Laika tērēšana..Sliktāka spēle..Neinstalējiet
tas ir tik jautri un ir viegli spēlēt arī tad, kad saņem olas, laimē balvas, dažreiz tas ir tukšs. ja jums šķiet, ka tas ir jautri, sakiet jā!! uz redzi, tiekamies. Izklaidējies. pagaidi, pagaidi... man tas patīk, jo man bija tik daudz zelta, ka man bija 90 000. ja tas ir jautri, lūdzu, lūdzu, es vēlos, lai jūs rakstītu vai vienkārši pateiktu jā, labi, un es varētu jūs satikt citā reizē un pēc dažām dienām spēlēt steigu, novērtējiet to un uzrakstiet komentāru. Man ir kas sakāms pirms došanās, vai jūs zinājāt, ka govis nevar noiet pa kāpnēm, jo kāpēc? čau tagad tiekamies.
Lejupielādēts tikai tāpēc, lai uzzinātu, ka jums ir jāmaksā, lai spēlētu, lai jūs nepalaistu garām tik daudz, turklāt katra spēles daļa maksāja 1,99 USD, pēc tam cena palielinās. Atinstalēšana.
Patiešām izbaudu šāda veida spēles, kad man ir 70 gadu, un pirmo reizi, kad tā patiešām velk mani spēlēt katru dienu, ceru, ka viņi spēlēs vēl šādas spēles. Vairāk vai mazāk kaut kas tamlīdzīgs
jauka spēle, bet, kad mēs pērkam kaut ko grozam pastāvīgam, tā prasa reālu naudu
Rail Rush Arcade rsk
Kāpēc šī spēle nav atjaunināta un nav jaunas kartes un rakstzīmju, instalējiet šo spēli garlaicīgi un nav interesanti
man patīk
Tiešām laba spēle. Tas īpaši patīk bloķēšanas laikā. Es iesaku šo spēli ikvienam, kurš meklē izklaidējošu spēli.
Jauks
Joprojām ir dažas kļūdas, piemēram, veicot pirkumu, negaidīti bloki, no kuriem jūs pat nevarat izvairīties (tas ir jānoņem)
Es devu tikai vienu zvaigzni, jo es neko nevaru darīt. Kad es mēģinu kaut ko noklikšķināt, tas iestrēga kā ikdienas balvas un olas pēc tam, kad esat pabeidzis skrējienu. Un es nevaru spēlēt spēli. Visu laiku sliktākā spēle.
nav slikti, bet aizmugure man nepatīk
Šo spēli ir lieliski spēlēt, taču ir nepieciešams daudz laika, lai no groza iegādātos jebkuru lietu, kas ir pretīga 😤😫
Candy zona ir laba, spēle ir kā metro sērfotāji
Es nevaru spēlēt spēli bezsaistē un to labot tiešsaistē
Rail Rush Arkada gdje
Ekrānā tas nedarbojas
Šī spēle man ir klasika. Es to spēlēju kopš 4 vai 5 gadu vecuma. Esmu šai spēlei piešķīris 5 zvaigznes, jo man tā patīk! Tam ir LIELISKS koncepts, un es vēlos, lai visas skriešanas spēles / šķēršļu izvairīšanās spēles būtu tik lieliskas! Paldies
Man patīk šī spēle, jo tā bija interesanta spēle, tik ļoti patīk šī spēle. 😃
Sūds
Jauka spēle .... bet arī cita pasaule tiek atbrīvota, tad tas ir ļoti labi
Satriecošs! Šī spēle ir ne tikai lieliska visu vecumu cilvēkiem un izklaidējoša, bet arī lielisks veids, kā uzlabot veiklību, kā arī roku acu koordināciju, kad jūs to pat nenojaušat. Jautri, aizraujoši, ar pārsteidzošu grafiku!
Tas bija jautri. Es ļoti mīlu šo spēli, līdz es uzzināju, ka mēs nevaram nopirkt nevienu tēlu, tīrradņus, ratiņus vai ekstras ar iegūtajiem tīrradņiem. Mums ir jāiedod viņiem īsta nauda, lai iegādātos šādus produktus. Bet ir patīkami spēlēt. ir jauks stresa mazināšanas līdzeklis. Ļoti iesaku šo spēli cilvēkiem, kuri saņem lielu stresu, piemēram, es. Paldies ❤❤
Šīs spēles instalēšana prasa daudz problēmu. Jāmaina 😔
Es grasījos piešķirt tai augstāku punktu skaitu, tomēr kaitinošais veids, kā jūs dabūjāt rezultātu, mani sadusmoja, un tagad jūsu vērtējums ir sūdīgs. ja es varētu likt nulli, es to darītu! varbūt nākamreiz beidziet forsēt šo sasodīto jautājumu. labi, jūs spiedāt, spiedāt un stūmāt, ceru, ka esat apmierināts ar saviem rezultātiem, nevarētu būt priecīgāks, piešķirot jums tik zemu punktu skaitu. nākotnē cieniet savus spēlētājus un varbūt viņi jūs cienīs.
Labi, ka mēs nevaram atvērt līmeņus šajā spēlē un mēs nevaram atvērt rakstzīmes tajā. lūdzu, mēģiniet novērst šo problēmu. Šī spēle nepieciešama reālu naudu .🙏🙏🙏🙏🙏🧐🙄😒🤨☹️😟😕🥺😬😬🤐🤫🤔😔😑😐🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑 🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑😎😎🤑😎😎😎😎🤑🤑🤑🤑🤑😈👿👹👺🎃🤡🤥🤥🔥💥⚡🤑🤑🤑 🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🎃🤑🤑🤑🤑🎃🎃🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🎃🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑 🤑🤑🤑🤑😎🤑🤑🤑🤑🤑🤑😎🎃🎃😈😈🤑😈🤑🤑🤑😎
Rail Rush Arkadne igre tzzm
Šī spēle ir pārsteidzoša, taču nav iespējas iegādāties pasauli, nedodot reālu naudu. Tāpēc es tev piešķīru 3 zvaigznes.
visas lietas ir saistītas ar naudu
Tā ļoti jauka spēle. Es to biju spēlējis tik daudzas reizes. Kā spēle tā paiet, tikai ātrums arī aug. Bet tas bija ļoti saviļņojoši
ok spēle, bet pēc kausa visu nedēļu spēle turpina crash nez kāpēc nezin kāpēc.Tas ir labi, bet kāpēc mums ir jāmaksā par citām pasaulēm, tai vajadzētu būt bezmaksas, es tiešām gribu tajās spēlēt, bet man ir jāmaksā, ko es nevēlos darīt
Sistēma ir neatbilstoša, sāk darboties pati no sevis, ir jāatjaunina.
Laba spēle man ļoti patīk 😊 Man ļoti patīk šī spēle ikdienas izaicinājumi
Tā ir laba spēle, bet olās cena nenāk
Pakāršanas spēle Un atbloķējiet visus līmeņus ar caurlaidēm, kuras man nepatīk, atbloķējiet bez maksas
Tā ir pārsteidzoša spēle. Man tas ļoti patika. Ir ļoti jautri to spēlēt. Bet, ja jūs man jautāsiet, kā to var uzlabot, es teikšu, ka mēģiniet padarīt to mazliet šausmīgāku, piemēram, pārvietojoties pēkšņi uznāca spoks, vai mums uzkrita skelets utt., kas padarīs šo apbrīnojamo spēli mazliet vairāk interesanti. Varat to lejupielādēt tūlīt un baudīt. Paldies.