Post by matctaserquiprof on Mar 13, 2022 23:09:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Güzel Evim - Rüyalarını Planla ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Güzel Evim - Rüyalarını Planla IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sınırsız jeton hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Güzel Evim - Rüyalarını Planla 2022 version ▞▞▞
Oyun iğrenç biri bile zar zor verdim yok öyle oluyo yok böyle oluyo diyo sürekli doldurmayı zamanınıza zarar verecek
Bu oyuna daha önce yüksek puan vermiştim ama şimdi açamıyorum. Sadece çökmeye devam ediyor.
game yüklenmiyor telefonu yeni aldım yer var hiç resim yok ama yüklenmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Daha fazla tasarım yapmak için yeterli puanı almak o kadar da zor olmasa iyi olurdu. Sevimli grafikler, sevimli hikaye vb. BTW, sonunda bir maç üç bulmacasını bitirdiğinizde 5 $ alacağınızı söylediğini fark ettiniz mi? Ama sana sadece 2 dolar veriyor.
Yapma. Bu oyunu indirin. Bir yılı aşkın süredir iyi oynuyorum. Verdikleri şeylerin geri alındığı bir aksaklık vardı, o kadarını anladım ki. Ancak bu süreçte, aksaklık ortadan kaldırılmadan önce ödediğim ve envanterimde bulunan şeyler. Geliştiriciye gönderilen çok sayıda e-posta görüldü, ancak yanıtlanmadı. Harcanan paranızın elimden alınmasını seviyorsanız, elbette indirin, yoksa bu oyundan uzak durun.
Çok donuyo çok reklam var onun dışında çok güzel yapan bi oyun
Çok fazla reklam! Kelimenin tam anlamıyla her seviye oynadığımda bir reklam izlemeliyim. 3 mobilyadan 1'i bir reklamla geliyor. Her galibiyet size 5 dolar verir ve ekstra hamleler için 90 dolar ödemeden bazı seviyeleri geçmenin çok zor olduğu noktayı sınırlarlar! Zenlife'ın "Benim hikayem" adlı başka bir oyunu için çok fazla para ödedim ve geliştiriciler odaları yükseltmeyi tamamen durdurdu, oyuncuları aylarca bekletti ve onlar da sosyal medyalarında paylaşım yapmayı bıraktılar. Ama bu oyun tam bir fiyasko. Silindi!!
Berbat bir oyun . Eşleştirme takımım şeker ezmek. Para birikmiyor. Reklamlarda cabası. Sürekli reklam çıkıyor. Bekleyip silmektan fenalık geldi . siliyorum
Acilllll uygulanmış..... Hamleleri Az . Altını Az. Aşamaları Zorlu, bizler bu oyunu ev dekore Etmek için yükledik ama burada Eşya Almak için top simit patlatıyoruz hemen üstlük mezrası çok az bitiyor ( Sinir sonrası Can bekleme bizleri sinir ediyor ( Ben ve Arkadaşlarım bu oyunu ev edinip ediyor) Şimdik için indirmiştik ama bir önceden uygulanmamış silece oyunu.
Harika bir oyun ama sonunda seviye atlamak zor, bu yüzden 4 ✨
Oyun güzel yükledim ve şansım her bir şey için 400 sikke içinde sikke almak için var şeker patlatma oyununa kadar sıkılıyorsunuz başka bir kazanma oyunu için çok sikke hedefinden sehpanın üzerine bir küçük istemek için arzulanan 400 sikke istiyor oyun
Eşyalar pahalıdır ve az para verirler
Tavsiye edilmez! Şu anda 60. seviyedeyim ve tüm parayı bitirdikten sonra sonunda onu kaldırıyorum. 6. seviyeden sonra birkaç hamle ile daha da zorlaşıyordu. Parayı kullanarak ekstra hamlelerle başarısız bir seviye denediğimde, seviye daha kolay hale geliyor. Anladığım tek şey, onların gerçek dolar kullanarak para satın alma hilesi olduğu ve bunu yapmayacağım. Birkaç yıldır bunun gibi birçok oyun oynadım ama hiç böylesini yaşamadım. Değerli paramızı almak istiyorlar. 👎
Eskiden eğlenceliydi ama şimdi reklamdan başka bir şey değil.
Oyundan Daha Fazla Reklam! Bir seviye oynuyorsun. Reklamlar. Bir seviye oynamadan önce. Reklamlar. Çok yazık çünkü bu, aksi takdirde nispeten iyi bir oyun. Henüz silmedim, ancak reklamlar giderek daha fazla çileden çıkıyor, bu yüzden yakında cihazımdan silinecek. Oyun iyi ama içindeki tüm reklamları sürdürecek kadar iyi değil (İnternet bağlantısını kapattığımda bile!)
My Home - Design Dreams Thông thường lpz
Bu oyun çok tatlı 😍. Özellikle evcil hayvanlar. Bulmacalar biraz daha zor. Ama eğlenceli.
Harika tasarımlara sahip güzel bir oyun. Ancak, her zaman takılmaya ve takılmaya başlar. Oyun tepkisiz hale geliyor ve oynamak için tekrar tekrar açmanız gerekiyor. Bu çok rahatsız edici. Lütfen düzeltin.
Oyun çok güzel, para sürek için açılan oyun kısa süre sonra çok zorlaşıyor ve sıkıyor. Ve bir can için 30 dakika bekliyor Bu yüzden çok can sıkıyor.
Oyun güzel ama kasabada ki eve geldim oğlum banyoda bitmek üzereyken devam etmeye geldi oyuna yüklenmiyor diyor ama açılabildiğim bence emekler gider bir yerden sonra oyun açılmıyor yoruma tekrar yükleme yüklemeye yüklenmiyor
Güzel bir oyundu ta ki her hamlede reklam izleyene kadar. Meydan okuyanlar sürekli reklam çıkıyor. Bunları izlemek istemiyorum. Her meydan savaşına layık görülen oyuncularla işlenenz sikke de o kadar az kalmakta olan eşyaların sikke bedelleri. Bu bağımlılıkları lütfen giderin.
Aslında eğlenceli oyunlara gelecek. Ama şimdi doğam hic sevmedim. Diger gibi oyunlar olmuş. Çocuk gibi oyunu. Eskisi daha guzeldi.
Okadar cok reklam varki insan oyundan bikiyor...! İgrenciyorsunuz reklamlarla oyunu silme anlatim reklamlar cok fazlave cok gereksiz
My Home - Design Dreams Boshqalar hmr
oyun çok güzel ama bitek ürünü olabilir süresi var ve baya uzun oyunu beklerken çok sıkı çalışıyorum bu yüzden sildim bide baska genel çok uzun baya uzun süreli oyun harika ve güzel tavsiye ederim ama gerce uzun uzun bu durumu düzeltirseniz tekrar yüklicem💜 #evdekal
Şimdiye kadar iyi oldu bu uygulamayı geçen hafta indirdim ama mutfağı açamıyorum
Gerçekten eğlenceli! Ve sürekli değişen parti/tatil odaları oyunu taze tutar!
Bu oyunu çok seviyorum...tek sorunum, başkaları 15 ekstra hamle satın alabiliyorken neden 90$ ile 5 ekstra satın alabiliyorum, uygulamamda sorun ne???
Şu anda kaldırıyorum telefondan. Ve o kadar uğraşarak hiç bizimbişey gibi eski gibi değil mi? ? Boşunamı oynamamış olması nedeniyle bu kadar kötü bir oyun hakkında ayrıca heryer dolap trendyoldan çıkması da çok itici.
Oyun içinde arkadaş can istemek hoş ve gözden çıkarma ev zamanları görmek ıstiyorum iyi olur daha olur birde ne alırsan yap 500 civarında para kazanıyorsun değil
Severek hediyem oyundan beni soguttuğunuz için teşekkürler. Onun oyun sonrası reklamcılık olayları izlettirmekte. İnsanları aptal yerine koymayın bu kadar. Oyunu da siliyorum oyuna tükürim
มายโฮม - ดีไซน์ฝัน ง่ายๆ fqej
Oyunu uygunsuz reklamlar hakkında oyunlar oynayamayan verilerisin diye cevaplamıyorlar lütfen
Üç yıldız verme nedenim 1 yazı parayla satın alınmıyor 2 her şey yani her şeyden çok para isteyen ve kağıt ile hiç bir şey değil 3 2 yıldız kızma nedenim oyundaki 34. seviye zor 4 oyundaki Seviyeleri bitirmeden neden paraa değiliz gerçeğinden tamamen düzeltilmiş ama oyun çok güzel 😗😙😘😘😚😚
Allahım ben bukadar neden oyun hakkında şeyler hakkında oyun donup duruyoo, almak için pis oyunlar oynuyoruz veee ve ben bu bir reklamdan önce ve gelseydim, olsaydım reklamda niyetinde ya da gitmek diye butonlar olacaktı ama şimdi yokse artık, Ben böyle üçkağıtçılık hakkında bilgi , bu oyuna 1 puanda çok kazanç yapılacak bise yok puan açısından bakıldığında. Benim size diyeceğim bu oyunu asla telofonunuza, tabletinize veya uygulama vb. kesimlikle indirip yer kaplamayın 😬
7.1.21-Oyunlar eğlenceli...süsleme o kadar da değil 7.18.21-Bir kibrit gibi sadece bir dilim pastayı ortadan kaldırıyorsa bombanın amacı ne???
My Home - Design Dreams Dažādas spēles ujk
My Home - Design Dreams የተለመደ zxb
çok güzel oyun
Pop Breaker: Blast all Cubes Пъзели dou
Şimdi neden açılmıyor bilmiyorum ama güzel oyundu eğleniyordum
Çok bağımlılık! Odaları dekore etmeyi seviyorum, grafikler çok hoş ve oyunlar zaman geçirmek için harika bir yol. Tek dezavantajı, zaman zaman seviyeleri geçmenin GERÇEKTEN zor olmasıdır. Güncelleme 8/30/19: Oyunu silmeye ÇOK yakınım çünkü üç gündür 116. Seviyede takılı kaldım. Bir seviyeyi geçmeniz için size verdikleri sınırlı hareket sayısı ÇOK düşük, özellikle bu seviye için ama aynı zamanda diğerleri için ve hayal kırıklığı oyunun bağımlılık yapıcı doğasından daha ağır basmaya başlıyor.
Oyun evlerdeyken sıkıntısını giderebilmek için ideal ancak belli bir güzel yerlerdeki eşyaların fiyatları uç noktalarda. Her levelden sonra hoş para gönderirseniz oyun daha olabilir.
Oyun yolları güzel ama zor bölümleri sinirimi bozuyor ama zoru yedilere tavsiye ederim (Bazı bölümleri ilk baştaki bölümleri hani bu kız falan demeyin genellikle ilk bölümleri zaten kolay ama sonlara doğru o kadar ki...)
Bu oyunu seviyorum ama askıda kalıyor ve mutfak ve mutfak mobilyalarını indirmek çok zaman alıyor
İlk başta bu oyunu sevdi. Seviyeler yeterince kolay görünüyordu ve grafikler harika. Ancak daha yüksek seviyelerde, güçlendiriciler veya ekstra oyunlar için gerçek para ve çok fazla para harcamadan yenmek İMKANSIZ hale gelirler. Bu oyuna daha fazla para harcamayacağım, bu tam bir soygun.