Post by matctaserquiprof on Mar 13, 2022 23:03:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mancınık 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mancınık 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla jeton kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Mancınık 2 2022 version ▞▞▞
Oyunu oynamayı gerçekten seviyorum, çok güzel bir oyun ama nedense atlamaya devam etti, belki de benim telefonumdu. ama çok eğlenceli bir oyun ama çok güzel
oyun harika ama her seviye arasındaki reklam. bu yüzden oyunu sildim.
Bu iyi bir oyun ama eşyalar çok pahalı ve ayrıca düşmanlar çok güçlü toplarda çok fazla op
Oynarken bazı hata düzeltmeleri çıkıyor, az para kazanmak için çok oynuyorsunuz. Oyuncuya biraz daha para kazandırmalı, bu çok fazla
Yeni bölümler artık yeter. ))))
Eğlenceli ama iki ana sorunu var. Birincisi çevrimiçi modda bir rakip bulmak, ikincisi ise yeni görevler için geç güncelleme süreci. Yaklaşık 4 haftadır yeni görevler için bekliyorum ve hiçbir şey müsait değil.
The Catapult 2 Action nyb
50. Seviyeyi 3 haftadır deniyorum ama başaramıyorum bu yüzden bu oyunu bitirdim
Yükseltme için ödendi. Ödeme başarıyla yapıldı. Ancak oyunda jetonlar artmadı.
Bu tarikatla ilgili deneyimlerim, şimdi üst üste 3 kez oluyor, büyük miktarda madeni para aldığınızda, bir şekilde güncelleme güncellemesi diyor ve bunu sizin için yapıyor ve tüm madeni paralarınızı, silahlarınızı ve diğer her şeyi kaybediyorsunuz. Bu oyun eğlenceli ve harika olabilir ama bunu her hafta yapıyorlar bir ND Ben çok sinirlendim, bu yüzden yaptığım şey ahmağı terk etmek, her şey daha iyi. İşte orada damperli kamyon oyunu var.
Çok çokçok iyi👍⚔️💀🗡️🏆
Çok güzel bir oyun ama bölümleri çok kolay az daha zor olsun
Tanks Charge: Online PvP Arena Strategie zmt
İyi oyun. Ama bunun yerine 1 yıldız vermek. Reklamsız bir sürüm için ödeme yaptım ancak oyuna devam etmek için yine de 30 saniyelik bir reklam izlemem gerekiyor.
Bu oyun çok güzel herkesle oynamalı
Bu oyun gerçekten çok güzel olmuş ben bu oyuna 5 yıldız
Tamam oyun. Ama bazı gölgeli şeyler oluyor. 30 gün boyunca yapılan günlük bir ödül var. Üç kez şimdi 1000'lerce madeni parada olan BÜYÜK bir ödeme geldi. Sadece daha küçük miktarlar veya değersiz ödüllerle değiştirilecek. Ayrıca x2 bonusları da çalındı. Diyelim ki 1000 jeton aldım ve bir video izleyerek ikiye katlayabilirim. Video bittikten sonra hala aynı miktara sahibim, videoyu izlemek için ekstra yok. Ve silahlar gerektiği zaman açılmaz. 120 gün mü? Neredeyse 365 boşuna
Hediye arabasında hep okçu çıkıyorvr hicbir halta yaramıyor
Oyun Çok çok çok güzel Çok iyi Herkes indirsin şu oyunu Ama bitane eksik var o da Parayı az vermek için düzeltin
oyun çok güzel herkeze tavsiye ederim
The Catapult 2 Akční rbrd
oyun çok başarılı hatta harika ama oyuna girmemle atması bir oluyor hemen düzeltmein
Çok kolanı görünen zor bir oun mükemmel
eski sürüm daha iyidi bozulmuş
Bir oyun güncelleme ile ancak bu kadar berbat Bi hale gelmek çok olabilirdi artık sonsuza kadar modda da para kazanılmıyor
Senin gibi oyuntaaa o a.q anasını sikiyor indirmeyin değil 9 pronun anasını sikti çok boş bir uygulama
Oyun güzel eserim İyi eğlenceler
Oyun çok eğlenceli. Kalenizi savunmanın veya mancınık veya cephanenizi geliştirmenin farklı yolları. Madeni paralar biraz cimriydi ama devam etmen için sana yeteri kadar veriyor. Daha yüksek puan alırdım, ancak reklamlar oynama isteğini azalttı. Bir bölümün sonunda size jetonunuzu ikiye katlamak için bir reklam izlemek isteyip istemediğiniz soruluyor, hayır diyorsunuz... Zaten size bir reklam sunuyor ve sonra size puan vermiyor. . Bazı reklamları umursamıyorum ama bu sürekliydi ve oyuncunun yüzüne bir tokat gibi geldi.
İyi sürükleyici oyun. Grafikler daha keskin ve göze daha hoş gelebilirdi. Mermi yolu gösterilmediğinde, minimum miktarda mermi anlayışına ihtiyacınız var. Ancak bu, oyunu daha ilginç ve sürükleyici yapan şeydir. Yine de mermi yolunu açmak için bir seçenek var. Zorluk seviyesi de yerinde. Arka planda tekrarlayan vahşi vahşi batı melodisi akılda kalıcı olsa da.
Birkaç ay oynamadıktan sonra. Geri döndüm ve tüm ilerlemem kayboldu. Birkaç yüz seviye öndeydi, tonlarca yükseltme yapıldı, her şey gitti... Sanırım artık bu oyunu oynamıyorum. Bir noktada tekrar ilerlemeyi kaybetmek istemiyorum.
Temelde bir şey elde etmek için ne kadar süre eziyet etmeniz gerektiğini haklı çıkarmak için tamamen aynı olmayan daha fazla seviyeye ve düşmanlara veya silahlara ihtiyacı var. Pvp modunu kilitlediklerinde büyük bir hata yaptılar.
Güzel oyun çok beğendim çünkü zırh alabiliyorsun. Bu oyun hakkında şikayet edebileceğim hiçbir şey yok.
Normal
Катапульта 2 Экшен zlk