Post by matctaserquiprof on Mar 13, 2022 23:00:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Faerie Solitaire Remastered ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Faerie Solitaire Remastered IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хацк алл ▞▞▞
▞▞▞ Faerie Solitaire Remastered 2022 version ▞▞▞
Фаерие Солитаире Ремастеред изгледа још углађеније од оригинала. Карте су оштрије и елегантније. Игра је забавна као и увек. Укључује све оно што је оригинал учинило тако добрим. Такође је побољшан на много начина. Волим ову игру!
Игра исто као и на Стеам-у. Има неке веома цоол механике које су биле испред свог времена да многе игре пасијанса имају копију. Има више модова које можете играти.
Волим ову игру.
Волите ову игру! Заиста вас тера на размишљање и заиста је забавно и забавно!
Ово је моја омиљена верзија пасијанса. Прво сам је добио на Стеам-у пре много година и то је игра којој се стално враћам. Био сам одушевљен што сам га видео у продавници апликација и једнако је шармантан на мом телефону. Уметничко дело је предивно, музика је опуштајућа и умирујућа, а механика играња (посебно надоградње које можете купити у игри) чини игру убедљивом. И има довољно приче да дода осећај прогресије док се крећете кроз нивое. Не могу то довољно препоручити.
Хвала вам од Стеам играча. 💜
Играо ово годинама.Никад се не уморите од тога.
Заљубљен у ову игру😍
Купио сам ову игру више пута за себе, пријатеље и породицу. Толико је добро као и програмери. Будите позитивни у овом мрачном свету у коме живимо. 💜
Gun Master 3D - Shoot 'Em Down Arkada srgu
Већ годинама сам велики обожавалац ПЦ верзије и тако сам срећан што је коначно имам на свом телефону.
Дивно изазива зависност.
Играо сам ово годинама на рачунару тако да сам срећан што га коначно видим на мобилном телефону
Одлична игра пасијанса. Прилично заразно и забавно. Има причу и начин изазова који ће вас заузети, као и кућне љубимце за прикупљање и одгајање.
Апсолутно фантастична игра. Играо сам безброј сати оригиналне верзије на Стеам-у. Радујем се што ћу провести још много сати у ремастерираној верзији! 10/10
Волим ову игру! Мало неспретно када поновите ниво, али то је буквално моја једина замерка. Провео сам преко 24 сата укупно играјући ово!!
Имао сам ово на лаптопу док сам одрастао. И даље је опуштајуће колико се сећам, одлично је имати у покрету.
Означено као бесплатно, није бесплатно, само је бесплатна пробна верзија.
Волео сам ову игру на Стеам-у дуги низ година. Волим уметнички стил и игра иде одлично.
Боље карактеристике, одлична игра. Једва чекам Дире.
Сладак! Увек сам волео ову игру од њене оригиналне ПЦ верзије. Тако сам срећан што су коначно направили мобилну верзију која ради и бесплатна је. Ово ми је управо улепшало годину! Мали змајеви љубимци и графика су невероватни !!!
Такође веома лепа игра, штета што морате да је купите.
Одлично
У почетку сам мислио да је ово скуп порт, али ми је веома драго што сам ово играо на Стеам-у и Андроид-у. Још је боље као мобилна апликација.
Греат ф2п
Фаерие Солитаире Ремастеред је модеран класик. То је једна од мојих омиљених слагалица.
1 звездица јер то није бесплатна игра и ако желите да људи плаћају, платите у игрици... Дајте људима ИЗБОР !!!... Хтео сам да је играм, али НЕ!!! ИНСТАЛАЦИЈА АСАП !!! Ако желите да више људи игра, учините то бесплатним уз плаћање у игри... Не дајем вам све време дана !!! Циа!!!
волим игру јер је забавно играти
Играо сам буквално стотине сати овога на свом рачунару. Када сам видео да је сада доступан на мом телефону, није било паметније. Обећавам да ово вреди тих 10 долара. Дев: Молимо додајте чување у облаку да бих могао да играм на више уређаја! Хвала!
ВОЛИМ ВАШУ ИГРУ ...КУДОС. Купио сам твоју игру око 30 мин. након што играм .КУДОС...али сваки пут када изађем из игре морам да почнем испочетка на #1, може ли ми неко дати идеју шта да радим пошто сам пробао све што знам и имам веома ограничено знање. Видим да се ова места понекад користе и као средство за учење. Проверићу поново, ХВАЛА ВАМ ПУНО НА ПОМОЋИ СА МОЈИМ ПРОБЛЕМОМ 😃😄😃😄.....једва чекам Дире.
Волим ову игру! Имам га на рачунару и драго ми је да је сада и на телефону. Хвала вам!
Данас постоји шанса да прерасте. Играм ово на Стеам-у годинама, а сада је на мом телефону. ја сам осуђен на пропаст...
Одлична игра, обожавам је и на мобилном и на рачунару. Међутим, постоји један проблем са мобилном верзијом: јаја не напредују, чак и ако их одаберем и поново изаберем. То се догодило од најновијег ажурирања. Молим вас погледајте то, хвала. ЕДИТ: проблем кућних љубимаца решен. Хвала програмерима.
Умирујућа, али стимулативна игра која вас тера да се враћате. Снажан визуелни приказ и музика. Хвала на искуству - и на рачунару и сада на мобилном уређају. 🧚🧚♀🧚♂
Faerie Solitaire Remastered Kartaške igre wrx
Ову игру играм више од деценије на свом рачунару. Сада је време да промените ремастеризовану верзију на мобилу. Веома сам узбуђена. Дефинитивно могу да кажем да је ова утакмица део мог живота.
Веома забавна апликација и одличан модел цена!
Тако сам срећан што се ово поново враћа на мобилне уређаје. Купио сам је на рачунару и свом Андроид-у пре много година и препоручујем је скоро свима за забавну, лежерну игру. Радујемо се Диреу!
Волите игру на Стеам-у и мобилна верзија је једнако добра.
Дугогодишњи фан ове игре.
Свиђа ми се. Ја поседујем ово на Стеам-у и ако га поседујете на Стеам-у, ово можете добити бесплатно. Само кликните на власништво и онда стеам. Забавно и лако за преузимање.
Питам се да ли је ово потпуно иста игра као оригинал. Да ли још увек има јаја? То ми је био омиљени део када сам га раније играо. Иначе је то само још једна игра пасијанса.
Тако сјајна игра! То је најбоља платформа за забаван начин играња пасијанса на рачунару и коначно је стигла до мобилних уређаја. Регистрован сам годинама и управо ми је прошао месец када сам добио обавештење да је коначно урађено! Игра ради одлично и свако ко је видео друге верзије/игре од њих може очекивати исти одличан квалитет овде!
Волите ову игру!
Предивно извођење игре у којој уживам годинама. Већи бројеви боље одговарају мобилном формату. Хвала вам!
Faerie Solitaire Remastered Kartaške igre wrx
То је било омиљено. Шта је ово са дозвољавањем овој апликацији да брише и контролише моје игре у Гоогле плаи игрицама? Ово је срање? Не свиђа ми се и не дам дозволу!!!! За то добијате једну ЗВЕЗДУ!!!! Не би требало то да схватиш!!!!