(Android/iOS) EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner точки генератора кодів
Mar 13, 2022 22:50:41 GMT -5
Post by matctaserquiprof on Mar 13, 2022 22:50:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ точки генератора кодів ▞▞▞
▞▞▞ EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner 2022 version ▞▞▞
EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner Arked qgql
EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner Arkaadmängud dwco
Я думаю, що в грі повинні бути щоденні слова
Гра сміття
Гарна гра, але всі коні ДУЖЕ дорогі. І коли ви сповзаєте з пагорба, кут змінюється, щоб ви могли краще бачити, але іноді він не повертається як був, що дуже засмучує, тому що після цього ви помрете, тому що не можете бачити! Але в іншому весело і дуже оригінально, як на мене.
БОМБЕЗНА ГРА. А ті хто кажуть (фуууу)то хай йти в жо#у
Не завантажуйте цю програму
Грав місяцями без проблем, випадковим чином одного дня це просто забрало весь мій прогрес. На моєму дереві все ще є пелюстки, але всіх моїх коней, досягнень, вугілля, пензлів і обладунків немає.
Мені потрібно більше полум’я, яке я ненавиджу коли-небудь бігати
Я вважаю, що гра хороша, тому що спочатку вона допомагає вам знати, як на ній щось робити, але вона коштує дорого, якщо ви не хочете мати достатньо монет, але крім цього чудово.
Класна гра і порада для тих, у якій мові не міняється зайти в шистірьонку, введіть пароль, який ви дізнаєтесь і міняйте на російській боукраїнській мові немає
Забагато доданих і хоче, щоб ви постійно купували кредити.
ооооооо клаааассс іграаа! чудова граа!!!!!
Це, безумовно, найкраща гра, в яку я коли-небудь грав! Так весело, що ніколи не вистачає всього, щоб зробити чудову графіку, красиві коні !!!🦄🐎 Дуже рекомендую цю гру!!!!
Р са
Ця гра дуже весела і дратує, тому що я витрачаю весь свій бурштин на їжу, а я мав лише трохи, а кінь був голодний, тому я ніколи не міг грати в гру.
EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner Arkádové khts
гра просто клас але якщо буде якийсь мінус то це дрібниці. 😘❤🐩
Це дуже весело, і ви повинні робити більше ігор про коней, тому що коні красиві! Дякую за те, що зробили гру також підвищити рівень і додати більше коней, тому що я отримав коней
Гра класна, але є один недоліки погано видно.
Спершу це було чудово, але тепер я застряг у енергії, я закінчую все, що б ці помаранчеві речі були, щоб отримати їжу для свого опікуна
👌👌👍
Ця гра дуже весела, тому що ви можете змінити своїх коней на гарний колір
Jurassic World Alive Aventure fvu
Крута гра
Я ЛЮБЛЮ ЦЮ ГРУ, але опікуни занадто дорогі. І вони ледве дають вам вугілля. І якщо ви отримаєте багато, ви повинні витратити їх на свого коня. І це так дратує. Але все одно поставлю п’ять зірок.🤭🙄
Здається веселою грою, але мені не подобається, що грати в неї платять. Якщо ви витрачаєте всі свої вугілля на спорядження або коней, вам все одно доведеться годувати коня, щоб навіть пробігти, тому немає можливості отримати більше, тому вам доведеться платити.
Це дивовижно дивовижна гра, тому що іноді це може бути дуже важко, я настійно рекомендую цю гру всім, хто любить коней, і тому я поставив їй 5 зірок із 5
Після всіх цих років і всіх грошей, які ви розробники заробляєте на цій грі, ця гра все ще не працює, і на багатьох трасах гравці Horses продовжують програвати, тому що гра занадто складна і псується на Runs. Це нечесно по відношенню до гравців. Не голодуйте грошей і виправте цю гру. Це справді сумно. 🤨
Кожна зірка, бо я не можу бігти, коли мені потрібно більше вугілля, кожна зірка
Люблю цю гру
Мені дуже сподобалася ця гра, на мій погляд, це веселіше, ніж здається на малюнках/прикладах.
БАТЬКИ УВАГА! Моїй доньці сподобалася ця гра. За день. Поки ваші ДУЖЕ невідповідні, оманливі та спамові умови не змусили її або зробити покупку, щоб продовжити (це НЕ безкоштовна програма), дивитися рекламу на ember або видалити її. Вона видалила. Вашій демографічній групі 6-12 років. НІХТО не повинен бути змушений дивитися рекламу, якщо він не може дозволити собі платити за те, що рекламується як безкоштовна гра, не кажучи вже про дітей! Що з тобою? Будуть докладені великі зусилля, щоб закрити вас.
Я зрозумів, що біг – це не тільки те, що потрібно робити в грі, а й допомагати вічно синьому дереву повернути свої пелюстки за допомогою вічно синіх охоронців дерев і відновити магію у світі, а мій улюблений кінь – Торн. , ця гра чудова, я не знаю як ви, хлопці, але якщо ви читаєте це, вам краще завантажити її прямо зараз.
все добре, коні коштують дуже дорого, я хотів би отримати більше з них, але в мене так швидко закінчуються помаранчеві речі, але я живу в грі краще, ніж деякі ігри з конями, в які я граю.
Екран був чорним, і нічого не відбувалося щоразу, коли його відкривали.
EverRun: The Horse Guardians - Epic Endless Runner 아케이드 qeug
Ні Харлі
Тому я не буду давати мені рекламу, коли мені це потрібно, я втомився від цієї гри
Це була гарна гра, коні та єдинороги були дуже добре розроблені.
Це виглядає досить круто, але це дуже глючно, я думаю, це досить добре
Загалом гра була чудовою, але НЕ ВИТРЯВАЙТЕ СВОЇ ГРОШІ. Вона не дозволила мені ВІДНОВИТИ Мої ПОКУПКИ, і коли я заплатив за коня, вона забрала мої гроші і не дала мені ПУНКТ, ЗА ЯКИЙ Я ПЛАТИЛА, Я НІКОЛИ НІКОЛИ НІКОЛИ НЕ куплю НІЧОГО в цій програмі
Мех
Мені не дуже подобається ця гра, але я поставлю їй лише три зірки
Я люблю гру! Таким чином, він заслуговує на 5 зірок, але це розчаровує, тому що мого першого опікуна не можна грати, тому що його потрібно годувати.. А моїх дорогоцінних каменів лише 33. Було б добре, якби ви дали новим гравцям 500 дорогоцінних каменів! Сподіваюся, ви прочитали це.
OMG, НАЙГІРША ГРА... ЯКЩО ВИ СПРАБУЄТЕ 2 ЗНАЙДІТЬ ХОРОШУ ГРУ, ПЛЗ, СКАЖІТЬ МЕНІ, ЩО НЕ ВИКОРИСТАЄТЕ ЇЇ В ЦІЙ Жахливій Грі. ХЛОПЦІ, ПОТРІБНО ЗРОБИТИ ЦЕ ТАКИМ... ГРА НА ДЖОЙСТИК І FREEPLAY PLZ. Я МОГ би краще описав цю гру, але я не можу
Мех, це було не так погано. У будь-якому випадку я вийшов cya!