Post by daetenaheadchild on Mar 13, 2022 21:53:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Cream Inc. ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Cream Inc. IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира безкрайни скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Ice Cream Inc. 2022 version ▞▞▞
Обичайте тази игра толкова много, че ще ви направи щастливи, толкова обичани, че трябва да я инсталирате сега много, това ще ви накара да се почувствате толкова, МНОГО ПО-ЩАСТЛИВ ТРЯБВА ДА Я ИНСТАЛИРАТЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ 34 ОК, това ще ви накара да дадете своето ОБИЧАМ го преди много повече от една година Чао, надявам се, че го обичаш Чао
Ice Cream Inc. Grand public eni
ай обичам те
Здравейте ttr
Ice Cream Inc. Gündəlik grm
Еми какво да кажа мн хубава игра
Най-много които обичат сладолед и вземете тази игра
Не очаквах, че трябва само да натиснем екрана, очаквах го като в рекламите; трябваше да го оформиш. Но всъщност е добра игра. Оценявам 3, ако 10. Това е ОК игра.
Deep Town: Idle Mining Tycoon Stratēģiskās spēles nnu
Дадох на ice cream Inc. 2 звезди, защото мина на напълно черен екран и чака цял час и нищо толкова лошо не го инсталирайте
Ice Cream Inc. Grand public eni
Тази игра е добра игра, но има само един проблем и проблемът е, че има проблеми през цялото време и това е единственият проблем, който можете да отстраните
Толкова готино, че можете да сложите два пръста на различни
Ice Cream Inc. 캐주얼 게임 mvxt
Играта е добра, но когато получите определен цвят между различен цвят
Тази игра е проклета ШЕГА!!! Беше толкова проблемно, накара телефона ми да стане черно-бял и дори не ме карайте да започвам с контролите, беше толкова проблемно, че дори не можех да работя с контролите! И някой да се моли за създателите, те се нуждаят от цялата помощ, която могат да ПОЛУЧАТ!!!
Това е добра игра. Нека бъда честен тук. Но веднага щом приключите на ниво или просто отворите приложението, рекламите се появяват незабавно и това е толкова досадно. Друго лошо нещо е, че през повечето време изостава. И проваляш нивото!! Моля, поправете това!
Ice Cream Inc. Download and install old versions of apk for Android. homepage; >. Android игри; >. Казуални; >. Ice Cream Inc. > Версии. Надеждно приложение
Тази игра е забавна. Но е толкова бъг, че е невъзможно да се играе
Мразя го. Рекламите се появяват след всеки един кръг. И наистина е изостанал! (НАИСТИНА ДРАЗНО) И има празнина между слоевете сладолед!!! Той също е зле пикселизиран. Също така рекламите на това не са верни. Това са като очаквания и реалност. Очаквате нещо добро от това, но реалността е просто боклук... НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ ТАЗИ ИГРА!!!
Не е най-добрата, малко скучна. Не мога да кажа, че тази игра е пристрастяваща, но е забавна, въпреки че е лесна за малки деца и е хубаво, току-що я започнах и знам добавки, досега нямам много коментари за тази игра, но препоръчвам ако обичате лесни игри.
Първият път, когато го играх, беше толкова проблемно - добре, мисля, че това е само заради бурята, която се случва в момента, но все още не харесвам тези грешни неща :c
Наистина обичам тази игра, тя ми помага, когато съм в ИЗКАЗАНИЯ, и помага на мен и на по-малките ми братя и сестри! Давам му ревю с пет звезди
Тази игра много ми харесва. Дано и на вас ви харесва. Изтеглете си я сега.
Страхотна игра! Затова сега харесвам повече сладолед🍦!
Искам да кажа, че е добре, но рейтинговата система е ужасна. Отначало намерих това приложение за много релаксиращо, но колкото повече го играх, започнах да се вбесявам всичко лошо, което правите, съвпада на 100%, но всичко добро, което правите, получава нисък резултат.
Това е добра игра, но има нужда от повече подобрения, няма вкус на манго и сестра ми обича вкуса на манго, а сестра ми е много тъжна, че в играта няма вкус на манго.
Изтеглете Ice scream 6 APK за Android - APK4K
Супер само на първо място, така че изтеглете тази игра
Новини за: Ice Nine
Мига толкова много, когато влезете в играта и има проблеми толкова често, че ме болят очите, мразя, дори не ми позволява да играя играта на моето устройство, това е една звезда
Това са добри игри, които обичам и искам да кажа, че ги обичам и съм дете, така че ако ги обичам, ще ги харесате
Играта и много хибава
Не отне много време за зареждане, когато се качих на него, заяви, че бърка като луд! Направих едно ниво, след което излязох от играта. Имам чувството, че имам вирус, ако го държа на таблета си дълго! Не бих препоръчал!!!
харесах играта, но има няколко неща, които бих променил. Не оцених забавянето на показването на различни сладоледи, вместо да се показва един. Също така не толкова реклами и добавете по-голям мащаб на трудност
Хората казват, че е добра игра, но има проблеми и понякога мига бяло и черно като стробоскоп. Да имам син, който е имал гърчове в миналото, намирам това за малко притеснително. Ако грешките бяха отстранени и проблемите бяха отстранени (те го правят невъзможен за игра)... с удоволствие ще премахна или променя това преразглеждане, защото виждам потенциала и изглежда много други хора го харесват.
Не давам на тази игра пет звезди номер едно, когато я взех за първи път, започна да бърка, всичко се руши Не мога да докосна нищо, моето приложение на екрана ми блика Дори не мога да играя, така че не харесвам това приложение не го разбирам, не е най-добрата, това е най-лошата игра, която съм виждал, затова реших да я изтрия
... споделяне на файлове ( BitTorrent), IRC, също и казуални игри като тетрис. ... официално съвместим с Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) и по-нови версии,
Език за работа, бебешки бъгове в автобуса в предишното ми училище, тъй като бяха малко по-различни от двойка след няколко месеца, но същите от миналата седмица и работих върху същото от миналата седмица и работех с тях и имах двойка много за повече и също така ще имам няколко месеца, за да се възстановя отново, щом успеем да ги накараме да останат през следващите няколко седмици