Post by daetenaheadchild on Mar 13, 2022 21:38:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hamster Cookie Factory ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hamster Cookie Factory IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pettused suurendavad kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ Hamster Cookie Factory 2022 version ▞▞▞
Mul on nii hea meel, et see mäng teid reklaamidega ei pommi!!!
naljakas... haha. milline multikas päriselt välja näeb
armas
Hamster Cookie Factory სიმულაცია noxx
see on minu esimene kord seda mängu mängida ja vau, see on nii armas ja jumalik, et ma soovitan teil seda alati mängida <33
Kui avan mängu, teatab see mulle, et värskendus on saadaval, ma tegin värskenduse, klõpsake nuppu Esita, kuid see käsib mul siiski värskendada. Mul ei ole enam võimalust mängu siseneda
väga ärritunud selle peale. Lisaks sellele, et minu eelmine hinnang ei kustutatud, kus ma mainisin viga, mis ei lasknud mul laadimiskuvast mööda minna, EI SEE IKKA PARANDATUD. Olen nüüd selles mängus äärmiselt pettunud, kuna nautisin seda väga.
Täiendan rakendust juba uuemale versioonile, kuid kui ma mängu tagasi pöördun, ütles ta, et pean uuesti värskendama 😓
Väga halvasti tasakaalustatud. Vajab rohkem võimalusi juhikaartide hankimiseks. Sattusin 5. etapil kohe teetõkkesse, sest ma ei saanud ahju automatiseerimiseks piisavalt juhikaarte joonistada. Ma oleksin pidanud istuma ja ahju koputama üle 200 korra, et lavast läbida, ja mis siis? Mul on järgmisel etapil sama probleem, kuid hullem. Ka jõudlus on väga kehv. Suur viivitus, isegi tipptelefoni puhul.
Natuke lollakas ja mõned alad pole inglise keeles. Ka käsitsi joonistatud graafika pole liiga ahvatlev. Armas ja palju potentsiaali.
Just värskendatud ja kaotasin kogu oma hamstri keset taset
Rumalast sissejuhatusest ei saanud mööda
See mäng Hea Kena armas esteetika, kuid see hakkab mängima asudes mu telefonis kokku jooksma. See ei ole selline, nagu ma enne allalaadimist
super lõbus!! ma armastan seda mängu, ma pole kunagi näinud nii lõbusat mängu, kui seda esimest korda nägin, ma ei olnud huvitatud, kuid siis proovisin seda ja see oli ülilõbus!
SEE ON SUPER ARMS! Mulle meeldib see mäng juba praegu olen juba ammu otsinud armsat mängu, ma arvan.... Aga jätka samas vaimus! Loodetavasti on selle mängu arendaja jaoks kõik korras! Hämmastav töö!
Tõesti hea mäng! Mängin seda iga päev pärast kooli! Hamstrid on nii armsad!
Armasta mängu. Mänginud seda vahetpidamata viimase nädala jooksul. Uus reisisihtkoht avati eile õhtul ja alati, kui ma sellesse laadin, ei anna see mulle reklaami, et mu tulu kahekordistaks. Kas saaksite palun selle parandada? Aitäh!See on armas intertaning mäng, see on ka minu jaoks lõõgastav. Kuigi ma arvan, et sellel peaks olema peapood, mida saaks uuendada, ilma et see oleks tasemel. Peale selle on see suurepärane mäng.
see on väga hea ja armas mäng, see on üks neist mängudest, mis paneb sind naeratama.
Ma ei suuda selle mängu teravusele vastu panna
Armas mäng, lihtne mängida
Kui soovite kiiret edenemist, on see täis kuulutusi. Aga hei, see on hea, kui soovite maksta naeruväärse summa raha, et need 30 PÄEVA vahele jätta, mitte jäädavalt!! Ei, aitäh, parema kogemuse huvides ostan esmaklassilise mängu 5% eest selle hinnast.
Ma ei ole väga kaugel, kuid see on juba pakkunud seda, mida ma otsisin; see on uskumatult armas!
nii armas ja tõesti korduv
Mängisin paar tundi, aga arvan, et lõpetasin juba.. 20. etapil ja pole midagi teha Samuti soovin, et oleks võimalus oma edusammud teisele seadmele üle kanda.
Armasta mängu! Suurepärane aeg, kuid ma saan selle teate uue värskenduse kohta, kuid see ei lase mul seda installida
See on armas mäng, kuid õpetus on veidi pikem, kui vaja
Ma tõesti naudin seda mängu, lõbus ja lihtne mängida, tõeliselt armsad hamstrid. Järgmist värskendust oodates ütleksin, et selle piiratud tase oli selle ainus negatiivne külg, kuid olen kindel, et neid on teel veelgi
Ma armastan mängu, see on armas, hamstrid on jumalikud ja mäng on lõbus, kuid .. see ei salvesta pärast reklaame. esiteks panin haldurid ja pärast kuulutust olid nad kadunud, siis maksin 500, et avada uus sektsioon ja pärast kuulutust oli mu raha 50 ja sektsioon lukustati. idk mis toimub
Värskendasite hiljuti vea parandamiseks, kuid nüüd minu mäng ei laadita. Mul on ka hea meel, et rakendasite valuutaprobleemi lahendamiseks veel mõned funktsioonid, ja mulle meeldib, et lisasite funktsiooni alla, et saaksite uuendada ilma parempoolset vahekaarti avamata. Kuidas saada erilisi hamstreid? Kas ainult üritusi tehes?
see on väga lõbus, kuid veidi aeglane
Hamster Cookie Factory Симулационни yrn
Zombie Hospital - Idle Tycoon Simulasi gzp
lõbus n armas
Ma armastan mängu Reklaamid on imelikud, kuid need pole tavaliselt halvad ja reklaamide vaatamine aitab mul mängu kiirendada. Tahan lihtsalt teada, miks arendaja (telefoni ja kõrvaklappidega hamster) ei ole koos teistega? Kui saan vastuse, teen selle 5 algusega arvustuse
Iga kord, kui vajutan äsja raha saamiseks lõpetanud reklaamil "x", viib see mind mängust välja ja selle allalaadimiseks teenusesse Google Play. Auhindu ei maksta, kuna see viib mind mängust välja.
Ei vasta
See jääb ootamatult maha, ma alles alustasin mängu, mitte ainult ei viibi, see peatub, kui klõpsan uuendamiseks ülalolevatel ja see peatub