Post by daetenaheadchild on Mar 13, 2022 21:35:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zdroj generátoru kódů ▞▞▞
▞▞▞ Lep\u0027s World 2 2022 version ▞▞▞
Dobrá hra ale měli tam dát oblečení a výběr postaviček.
To je úžasná hra. Tuto hru jsem dokončil 7krát a moje zkušenost s touto hrou je nejlepší.
Dobrý ale seká se
plz plz plz nikdy nestahujte tuto hru jít do pekla je lepší než hrát tuto hru úroveň 4-8 je nejhorší úroveň Nesnáším tuto hru toto je krvavá hra krvavý elf neumí nic pořádně Nenávidím tuto hru a doporučuje vám kluci si nikdy nestahujte tuto krvavou hru, pokud někdo řekne, že chcete jít do, bude nebo hrát tuto hru, plz, vyberte si chlapi, jděte do, nenávidím tuto hru a krvavou úroveň 4, část 8
Family Island™ — Farming game معمولی mqbx
To je fakt super #MOJE OBLÍBENÁ HRA 😁😍😍😍
Žádný ty hraboš
Lep's World 2 Arkada bmkq
Na tabletu se hra stahuje strašně pomalu, ale výsledek je skvělý 👌😎.
Koupil jsem si balíček drahokamů, byl mi účtován poplatek, ale drahokamy jsem nikdy neobdržel. Mohu být proplacen?
Nějaký čas k přesunu nedojde
Několikrát havarovaný
Skvělá hra/y si je všechny stáhly a milují nové rytířské výzvy (s přáteli hrajeme umřít výzvou). Velká otázka ..... Jak dlouho ještě musíme čekat na nový svět?
Je to velmi dobrá hra pro děti
Reklamy
Ani po opakované instalaci. Stale hlasi, ze aplikace se zastavila.
pěkná aplikace, ale když se dostanete na 8. světovou úroveň, nemůžete tuto úroveň překonat, je konec méněssssssssssssss
Je prostě úžasný 💖
Lep's World 2 আর্কেড efsj
Zajímavé, ale trochu těžké kolem úrovně 8-8
Je to opravdu zábavná hra, ale některé úrovně jsou příliš obtížné.
Lep's World 2 আর্কেড efsj
Je to dobrý
Je to dobré, ale když jsem se snažil hrát úroveň, nemohl jsem hrát, protože jsem se dotýkal obrazovky, neotevíral požadovanou úroveň. Navíc, v této hře je příliš mnoho reklam, takže tvůrce hry chce, aby se touto záležitostí zabýval. Přestože je hra opravdu dobrá, tato hra se mi líbila a všem bych ji doporučil nainstalovat😀😀
Když se dovrší všech kastrulků 303,neotevřou se další kola. Což mě mrzí.
Úžasná hra. Mohl bych to ohodnotit více hvězdami, kdybych mohl. Kdysi jsem tuto hru miloval a miluji dodnes. Pokračuj v dobré práci.
Epik Gg Wow nejhra davam 1*
Návod Leps world 13 7. Lep's World je návyková arkádová ...
Během hraní se mnohokrát ztratilo ovládání, což ničí herní náladu a vzrušení...
Co jsem si nainstalovala tuto hru, tak nehraji nic jiného. Teď jsem ale v úrovni 3-2 a nemohu odskočit dále a vždy spadnu. Snad na to přijdu.
Hrozná hra
pěkné aplikace, bavilo mě to a líbí se to i dětem. kdykoli se chcete zaměstnat, stáhněte si to...
MASARYKOVA UNIVERZITA Filozofická fakulta Ústav ...
Lep's World - návyková arkádová plošinovka se zábavným skřítkem ... Připadalo mi, jako bych hrál stejný Lep's World 2 s vylepšeními.
OK. STAHUJ!STAHUJ!STAHUJ!
AppAgg
To se mi moc líbí, protože tato hra je velmi zajímavá
Nejlepší hra, jakou můžete hrát... Kdykoli se budete nudit, zahrajte si tuto úžasnou dobrodružnou hru s více než 80 úrovněmi.. ale pamatujte jen pro ty, kteří se mohou vyzvat 😉
Seká se to ale jinak dobrý
Skončil jsem 1 a 2. První byl mnohem lepší. Tohle je ještě horší na ovládání...a načasování věcí, které musíte zabít, je hrozné. V některých případech nemůžete skoky načasovat nebo vypočítat rychlost ohnivých koulí, protože hra čeká, až se objevíte, než začne měřit čas. To znamená, že vždy musíte nejprve zemřít a pak se přizpůsobit.. Ukažte se.. Buďte dostatečně blízko. .pak se věci objeví..teprve pak můžete počítat své skoky nebo mířit na nepřítele
Jedná se o velmi dobrou hru s grafikou, jediným problémem je, že zde není mnoho úrovní
Co mam tuto hru nic nestiham :-)
Bezvadná hra ale někdy na nervy. Doporučuji stahujte.
Moc zábavná hra
Android Aplikace Leps World 2 , Vyvíjená Společností Mobile Vizyon, Je Klasifikována V Kategorii Arkádové. Aktuální Verze Je 2.6 Vydaná Na 2020-06-01. Podle
Nedá se to ovladat a instalace trvala celí den
úžasná hra miluji ji, ale myslím, že byste měli dát trochu více zajímavých nepřátel a pokusit se vytvořit způsob, kterým bychom mohli dosáhnout všech bonusových úrovní, aniž bychom sbírali všechny zlaté hrnce. držte palce
Je to mega mega super moc moc moc dobrá hra doporučuju a je na přemýšlení.
Opravdu miluji svět lepsů. Pěkná hra. Čím více hrajete, tím je to těžší. Budu čekat na bezplatnou aktualizaci. Vzhledem k tomu, že jsem dal 5 hvězdiček. Jednou je to pěkná hra
Dobrá hra