Post by daetenaheadchild on Mar 13, 2022 21:29:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Wild Case ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Wild Case IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod više tipki ▞▞▞
▞▞▞ The Wild Case 2022 version ▞▞▞
Morao sam ga platiti prije nego što sam uspio pronaći sviđa li mi se. Ovaj format igre je loš. Nema gumba za savjet. Ako biste izašli morali početi ispočetka.
Stvarno je zabavno igrati.
Malo prekratka, ali ipak fantastična igra... Priča se na kraju čini užurbanom. Grafika je duboka, ali priča je osrednja. Puzzle je dobar u nekim radovima, posebno u ranoj igri. Trebate neke radove s kontrolom, posebno tamo gdje trebate koristiti svoj alat. Ali ipak 5 zvjezdica.
Apsolutno mi se svidjelo
Sjajna grafika. Iako sam nekoliko puta zapeo (osobito s potkovom), i dalje je bila odlična igra. Vrijeme utrošeno na igru se isplatilo, a ni cijena nije loša.
Ne radi za mene. Čim kliknem na novu igru, ostaje na praznom ekranu.
Previše priča
Dobra avanturistička igra. Zagonetke su dobre, logične, nisu preteške ili čudne. Savršeni kakvi jesu. Dobra priča i odlična grafika. Glazba je također jako lijepa. Volio sam ga igrati.
Isprva sam samo želio izbrisati igru i završiti, ali nešto me je stalno privlačilo. Pa sam kupio igru..... pažljivo sam pazio na zadatke i bila je to odlična igra. Iako bih volio da je duže.....uživao sam.
Sjajno!
Igra počinje ok, ali klikovi mišem nemaju učinka. Koristim MINIX neo 22 koji koristi Android 9. MINIX neo je čisti Android 9.0 uređaj, a ne Android TV. Ove kutije s vanjskim monitorom normalno funkcioniraju sa svim igrama pokaži i klikni, osim s nekoliko za koje je potrebno stisnuti dva prsta. Bilo bi sjajno kada biste to mogli popraviti. Vaše igre izgledaju dobro i dobro zvuče na sustavu kućnog kina.
Nije dobro😐. Nažalost, neće se učitati nakon uvoda jer ovo izgleda kao da bi mogla biti jako dobra igra. Zaledi se čim stigne do vlaka.
Sjajna atmosferska priča
Odlučio sam još ne kupiti cijelu igru, ali besplatna probna verzija pokazuje mnogo obećanja. Bilo je to vrlo slično 'činjenju puno usluga' likovima, ali igrao sam samo početak. Grafika i zvuk su fantastični, želim uspjeh igri.
Dobra igra
The Wild Case Dobrodružné rda
Sjajna igra! Zagonetke su jednostavne, kontrola je glatka, priča je intrigantna, a grafika odlična! 👍🏻
Plaćeno aap
Volio bih da mogu dati nulu!!! Najgora igra ikad
Obožavam 😍
nije ugodno.
The Wild Case Авантуристичке ujgc
OGROMNO hvala vašim programerima što su odgovorili na moju recenziju i riješili probleme koje sam imao. Bio sam toliko impresioniran vašim popravcima da sam na kraju kupio punu verziju igre.!!!😊😊😊!!!! Nadam se/pitam se hoće li biti još razina?
Megafon je bilo jako teško vidjeti, ostalo je sve bilo dobro i zabavno
Igra nije besplatna.
Ovo mora biti najizvučenija najdosadnija igra ikada. Žao mi je što to moram reći, ali tako je. Htio sam odigrati dobru igru, ali umjesto toga morao sam puno čitati i ići naprijed-natrag.
v1.1.9 ne radi na Pixelu 4 xl. Zamrznuto nakon pokretanja nove igre, ali radi nakon ponovnog pokretanja.
Christmas Clicker: Idle Gift Builder Symulacyjne dgmc
Nije oduševljen, igre trome i ponavljajuće, interakcija likova je dosadna i također se ponavlja. Nadao bih se nečem boljem. Također nema ponuđenih tragova. Osjećam se kao igra od prije 20 godina.
Jednostavno, ali i dalje zabavno. Prilično je kratak i predvidljiv, ali mi se svidio.
Igra dobra ali nije besplatna
The Wild Case ผจญภัย ocy
Stvarno mi se sviđaju vaše avanturističke igre, ali ova jednostavno nije to učinila za mene. Nezgrapno i previše linearno u igri.
Tako jako sporo...
Zašto dovraga ova igra nije na top listi?? Slučajno sam ga pronašao dok sam tražio Point click igre. BRAVO MOMCI!!! Lijepo skrojena igra point and click s dobrom pričom i animacijom. Totalno se svidjelo. Nastavljamo raditi ovakve igre.
Jedna od najboljih igara. Sjajna grafika. Lijepa priča. Vrlo interaktivno.
The Wild Case Dobrodružné rda
Stvarno zabavno, volio bih da netko pravi više ovakvih igrica.
Volim ovu igru voljela bih da ima više sličnih
To je sjajna igra da prođe vrijeme. Sviđa mi se kako je to grubo prije nego što se zapravo možete suočiti s šefom svake ruševine.
The Wild Case Avventura mtpn
Svidjela mi se animacija, likovi i priča. Teže od ostalih igara kao što su Sonya i Stormhill zbog nedostatka opcija pomoći. Veliki sam obožavatelj ovog studija i kupujem sve njihove igre. Veselimo se punoj verziji.
Ovo bi od mene dobilo puno veću recenziju da sam uspio završiti igru!! Smrznuo se na kraju, tako da je bilo veliko razočaranje. Bez spojlera suočio sam se s krivcem i bam! Zaglavio. Probao nekoliko puta i ista stvar. Nisam sretan što plaćam igru i što ne mogu vidjeti kraj!! Osjećati se opljačkano. Nema smisla tražiti od Googlea povrat novca jer kreteni to ni ne razmišljaju. Loša praksa
Zatvara se