Post by daetenaheadchild on Mar 13, 2022 21:26:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Express : Cooking Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Express : Cooking Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ peniaze na generátor cheatov ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Express : Cooking Chef 2022 version ▞▞▞
Úplne skvelé a napredujete bez toho, aby ste museli míňať hotovosť, toto odporúčame
Nudím sa pre aktualizované tieto aplikácie, aplikácia sa neotvorí, som veľmi sklamaný, vykonajte opravy
Uh urobil úrovne tak jednoduché yr.. Nemám rád túto aktualizáciu vôbec. Cítim sa znudený po použití tejto aktualizácie, ktorá sa stala tak ľahkou rok
Miloval som túto hru, ale keď som dokončil všetky úrovne, stále chcem, aby bola čoskoro aktualizovaná ďalšia úroveň.
Pekná hra, musíte pridať ďalšie možnosti
English Learning Games Læring num
Veľmi pekné fotografie tort, videá a hry
Hra je zábavná, uteší vás, keď sa budete nudiť Reklamy sú krátke a ponuky sú ukončené s množstvom úrovní, ktoré si môžete užiť, takže milovníkom varenia odporúčam, aby si túto hru stiahli, keď máte chuť variť Milujem ťa plus vaše hry, dávam päť hviezdy
Dobré, ale trpezlivosť zákazníka je príliš nízka.
OK to je dobre
Je to veľmi zaujímavá hra, ktorá sa vám veľmi páči
Milujem veľa hier, ktoré robíte. Táto hra prejde úvodnou sekvenciou a spustí sa normálne, ale zakaždým, keď sa pokúsim hrať úroveň, hra sa vypne a vráti môj tablet na domovskú obrazovku. Myslel by som si, že je to môj tablet, ale toto sa nestáva pri žiadnej inej hre, ktorú som kedy hral. takže si nemyslím, že je to môj tablet. len pre istotu som sa uistil, že nie sú spustené žiadne iné aplikácie atď.
Pekné, ale nie zaujímavé,,,,😥
Nepripája sa dátovo ani wifi
Krásna hra, ktorá si ju veľmi užíva. Jediné čo ma štve je, že si stále robí selfie. Teraz bol aktualizovaný, mám problémy s jeho prehrávaním.
Pracujem veľmi rýchlo. Ale trvá to veľmi krátko. Takže som z tejto hry veľmi nadšený. Ospravedlňujem sa, že neviem po anglicky, takže prepáčte.
Dobrá hra, ale v tvrdej páke je veľa nákladov a objednávok, takže hru nemôžem ľahko dokončiť 😔😔
som tak šťastný
Skúšal som inovovať hru na tablete, ale upgradovalo sa to iba na telefóne. Chcem hrať na svojom tablete kvôli väčšej obrazovke.
tieto hry na varenie sú také úžasné a super antistresové až po nádherné a viac hier zvyčajne v akomkoľvek veku a dospelí ďakujem bye, nainštalujte si tieto hry a nezabudnite ohodnotiť nás za tieto hry, bye, ďakujeme a povie nám viac stiahnite si tieto akékoľvek aplikácie a hry pre vašu aplikáciu a za váš antistres bye bye ďakujem
Spočiatku bola táto hra úžasná, ale teraz veľmi mrzne, ak tento problém nevyriešite, túto aplikáciu odinštalujem.
Dal by 0 hviezdičiek. Hra sa nenačítala. Čakal sa 5 minút, hrala hudba, žiadna hra. Úbohé!
Túto hru mám veľmi rád.. Je zaujímavé hrať..táto hra je vhodná na hranie počas uzamknutia
Cooking Express : Cooking Chef آرکیڈ relk
Som dosť sklamaný. Aktualizoval som aplikáciu na najnovšiu verziu, ale hneď potom, keď aplikáciu otvorím, sa nakoniec zastaví. 😢
Každá hra o varení, ktorú prinútite, sa snažíte zarobiť extra príjem vložením časovej časti a to nie je skvelé a ja som zasekol na úrovni, ktorú nemôžem poraziť, takže som skončil, túto hru vyraďujem
Dobré, ale nie príliš
Milujte túto hru. Ceny za mince, drahokamy atď. sú skvelé!!
Potrebuje viac miesta na pulte. ale pekna hra.
Môžem dať všetkým 5 hviezdičiek, ale ak povedali, že inovovať, ale my sme v hre neupgradovali, nedali tri hviezdičky, tak prečo
Cooking Express : Cooking Chef آرکید vxcx
Pre mňa je táto hra fajn a pomáha k väčšej aktivite
Prajem príjemnú hru
V tejto hre sú rôzne úrovne. Jedlá sú tiež rôzne a vyzerajú veľmi krásne.
Hra sa mi páči, ale po aktualizácii sa cítim naštvaný. Prečo musím hrať rovnakú úroveň 3-krát, kým získam 3 hviezdičky?!! Staršia verzia je náročnejšia a dobrá.
Je to zábavná hra. Avšak 30-minútové reklamy len na získanie drahokamov alebo peňazí sú smiešne, pozeráte sa viac ako len hráte. Chýbajúce hviezdy sú z reklám. Milujem hry na varenie a vždy som dal 5 hviezdičiek. Ale nie tento. Ak nemáte trpezlivosť, vrelo vám odporúčam, aby ste si túto hru nepúšťali. Ďakujem samantha
Alib
Myslím, že v niektorých fázach by si mali pomáhať. Je to pekná hra
Dobré na trávenie času počas stretnutia
Milujem túto úžasnú hru na varenie, len tak ďalej, je to moja obľúbená číslo 1. Ďakujem veľmi pekne Túto úžasnú hru na varenie môžem hrať celý deň Miloval som túto hru na varenie, je úžasná a zábavná, ďakujem ešte raz, vyrobte si ďalšie, prosím
Pekná hra na varenie, dnes je verejný deň
Je to veľmi zlá skúsenosť, pretože niekedy to nemôže fungovať dobre naštartovať, ale nepáči sa mi, prosím vylepšite to
MILUJEM TÚTO HRU 😘😀😛
Táto hra je veľmi zaujímavá, je to taká zábava Milujem túto hru
Čo sa mi na hre páči, sú rôzne recepty. Čo sa mi na hre nepáči, nemôžem vypnúť hudbu a ľudia, ktorí sú vonku, sa vždy musia vrátiť a vypínať ju
čínsky kamión nefunguje. obsluhujete všetkých zákazníkov, no získať hviezdu je nemožné, pretože merač mincí nikdy nenapreduje. prosím opraviť
Táto hra sa mi naozaj páčila, ale z nejakého dôvodu sa k nej nemôžem vrátiť, keď stlačím tlačidlo hrať, jednoducho sa vypne. Nie som šťastná 😔😔
Treba trochu spomaliť
Táto hra nie je dobrá hra, ďalšia ponúkala len jedlo prepáč, ale veľmi pomalé sťahovanie a hra je taká nudná
Táto hra sa ešte nenainštaluje, nainštaluje sa iba do 75./.
Táto hra je taká nudná